Löneadministratör till Svenska Brasserier

Om jobbet

Svenska Brasserier, en marknadsledare inom restaurangnäringen växer och söker nu en knivskarp löneadministratör.

Om tjänsten

I denna roll kommer du tillsammans med ytterligare en löneadministratör arbeta med hela lönekedjan och hantera cirka 600-700 löner per månad. Du kommer ha eget ansvar för några av restaurangerna och det är främst kollektivavtalslöner. Utöver detta kommer du arbeta med att förbättra strukturen i lönehanteringen. Du kommer även ha visst ansvar för att leda och fördela arbetet i teamet

Tidigare i år implementerade man Hogia Lön Plus samt tidrapporteringssystemet Quinyx. Det är ett projekt som fortfarande pågår och där du kommer att vara delaktig i att sätta upp rutiner och processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Bolaget sitter i trevliga lokaler vid Stureplan i Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom löneområdet och som har arbetat självständigt med hela lönekedjan. Att du har erfarenhet av Hogia Lön Plus är ett krav. Du bör ha ett systemintresse och det är meriterande om du tidigare har varit med i någon form av förändringsarbete eller i implementeringen av ett nytt system. Har du erfarenhet av arbetsledning är det meriterande.

Som person är du trygg och stabil. Du är en självgående teamspelare som månar om ett gott samarbete kollegor emellan och du är både noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är även kommunikativ, prestigelös och räds inte för att kavla upp armarna och hugga i där det behövs. Att vara flexibel, förändringsbenägen och nytänkande är en självklarhet för dig

Exempel på arbetsuppgifter
 • Lönehantering i Hogia Lön Plus, ca 500-600 löner per månad fördelat på två löneadministratörer
 • Systemansvarig för Hogia Lön Plus
 • Kontroll av inlästa tidstransaktioner från Quinyx
 • Tolka kollektivavtal
 • Bokföring av lön, semesterskuld etc samt kontoavstämningar
 • Rapportering till myndigheter, Försäkringskassan m fl
 • Statistik
 • Försäkringar och pensioner
 • Support och rapportering till chefer
 • Besvara frågor från medarbetare via mail och telefon
 • Skapa rutiner och policys inom löneområdet
 • Viss HR-administration
Om Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, Bageri Brillo, Brillobox samt Ulriksdals Wärdshus. Namnet beskriver vad de gör. I likhet med de internationella brasserierna de har inspirerats av, har de stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från deras förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Koncernen omsätter cirka 500 MSEK och sysselsätter cirka 500 personer. Deras värdegrund baseras på generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har Du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Lindefelt 070-713 00 48. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb snarast möjligt, dock senast den 18 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget