Löneadministratör till DHL Express

Om jobbet

Till DHL Express Sverige söker vi efter en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och 4 månader framåt.


Ditt uppdrag


DHL Express har sitt kontor i Solna och till deras löneteam söker vi nu efter en erfaren löneadministratör. Vi söker efter dig som vill vara med på en förändringsresa där du får vara med och förbättra rutiner och processer. Här kommer du att tillsammans med din kollega arbeta med både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner och ni hanterar ungefär 750 löner i hela lönekedjan. Det är i stort ett traditionellt arbetsinnehåll med månatliga lönekörningar, sociala avgifter, bonus, pensioner m.m. Du kommer att ha mycket kontakt med organisationens chefer och sitta i support gentemot dem.


Din bakgrund


DHL Express Sverige ser en välfungerande löneadministration som en kritisk HR-tjänst för att skapa en arbetsplats i världsklass. Därför söker vi dig som gillar att vara delaktig i förändringsprocesser och tycker att det är kul att hitta förbättringar och effektiviseringar. Du är driven och positiv och är van vid att arbeta självständigt.

Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet av att arbeta med lön. Du har en vana från kollektiv- och tjänstemannalöner och har du tidigare arbetat med transportavtalet är det meriterande. I tidigare tjänster har du arbetat i Agda och du har god förståelse för systemet. Du har en ekonomisk förståelse och vi ser gärna att du har vana av att arbeta med schemaläggning.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget