Löneadministratör sökes till It Nor

Om jobbet

Har du erfarenhet av lönehantering, är serviceinriktad och tycker om att få vara med att utveckla rutiner och processer? Då är detta tjänsten för dig! It Nor söker nu en löneadministratör till deras kontor i centrala Stockholm där du kommer att ingå i deras löneteam. Vi går igenom ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för It Nors räkning en löneadministratör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och It Nors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos It Nor. It Nors intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att hantera hela löneprocessen för ett antal kunder och använda dig av Agresso som affärssystem. Du har ett helhetsansvar och arbetar självständigt med löneberäkningar enligt lag och kollektivavtal.

Du kommer till exempel att:
 • Ha hand om avstämningar inom lön
 • Beräkna semesterskulder
 • Administrera årsskiftehantering och semesterskifte
 • Ta fram statistik och rapporter
 • Stötta anställda vid frågor kring lön
Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom lön, antingen från högskolenivå eller från en kvalificerad yrkeshögskola.
 • Har några års praktisk erfarenhet av löneadminsitration samt kunskap inom ett eller flera kollektivavtal.
 • Har ett intresse för ekonomi och erfarenhet av avstämningar
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemadministration och affärssystemet Agresso.

Som person har du hög integritet, känner dig bekväm med att ta eget ansvar och är strukturerad. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta samt att vara med och utveckla rutiner och processer. Vidare är du serviceminded och en god kommunikatör.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Klarabergsviadukten, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

It Nor är ett norskt företag som befinner sig i en expansiv fas. It Nor arbetar med Agresso för privata och offentliga företag. It Nor hjälper sina kunder med digitalisering av deras verksamheter. Genom en förbättring av system får It Nors kunder en bättre överblick och kontroll av sin organisation.