Löneadministratör med Hogiakunskap till kund i Solna

Om jobbet

Till vår kund söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och cirka 5 månader framåt.


Ditt uppdrag


Vår kund sitter i trevliga lokaler i Solna Strand och till deras HR team söker vi nu efter en löneadministratör. Teamet består av 4 personer och du kommer med ytterligare en annan kollega arbeta med hela lönekedjan för bolagets 550 anställda. I din roll kommer du att ansvara för cirka 250 kollektivavtalslöner i Hogia samt i Flex tid och res, och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Löneadministration
  • Avstämning av lönekonton, semesterskuldsberäkningar
  • Personalstatistik
  • Avtalsförsäkringar
  • Övrig personaladministration
Din bakgrund

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet från självständigt lönearbete och du har goda kunskaper i Hogia. Du är van vid att tolka kollektivavtal och du har goda kunskaper i Excel.

Här kommer du till ett bolag med bra kultur och ett team med god sammanhållning. Vi ser att du som söker trivs med att arbeta tillsammans med andra men även en vana av att arbeta självständigt och strukturera upp ditt egna arbete.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvariga Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget