Löneadministratör

Om jobbet

Solåkrabyn söker löneadministratör

Solåkrabyn är en ideell förening som erbjuda vuxna med funktionshinder enligt LSS en individanpassad livs- och arbetsgemenskap i nära anknytning till samhället och dess normer.

I rollen som löneadministratör blir du en del av administrationen på sju personer, med huvudsakligt ansvarsområde administration av knappt 300 löner.

Du kommer ansvara för hela löneprocessen så som administration av tidrapportering, löneregistrering, hantering av traktamente och utlägg, semester- och årsskiftesrutiner. Ansvara för rapportering av tjänstepension och försäkring, hantera statistik till myndigheter samt viss övrig administration. Hålla dig informerad om nyheter och uppdateringar inom lönesystemet. Lönesystemet vi använder är Kontek Lön och tidredovisningssystemet Kontek Time.

I arbetet som löneadministratör har du daglig kontakt med medarbetare och chefer i verksamheten.

Vi söker dig som är ansvarstagande, kan arbeta självständig och samarbeta i team. Du är lyhörd, kommunikativ, stresstålig och strukturerad. Din erfarenhet är viktig men vi kommer även lägga mycket stor vikt vid din personlighet.

Din bakgrund/kvalifikationer: Du har flerårig erfarenhet av löneadministration, gärna kontek men det är inte avgörande. Gymnasieprogram inom ekonomi, administration och data. Behärska svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, 50%, till och med 2017-09-30. Möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Lön: Avtalsenlig lön.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Catrin Johansson, 08-551 536 02

Ansökan: Sista ansökningsdag: 29 december 2016.

Ansökan tas emot via mail: ann-catrin.johansson@solakrabyn.se
eller per brev: Solåkrabyn, Solåkrabyn 3, 153 91 Järna

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings - och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

www.solakrabyn.se
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var