Logistikkoordinator till klädkedja

Om jobbet

Vår kund är en välkänd modekedja med verksamhet i stora delar av världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm och uppdraget sker på huvudkontorets Supply Chain-avdelning. Du kommer jobba nära övriga logistikkoordinatorer men även ha nära samarbeten med inköp, sourcing och finance. Du rapporterar till Logistics Manager.

I rollen som logistikkoordinator har du fokus på att samarbetet och kommunikationen med leverantörer fungerar för att kunna leverera beställningar i tid. I uppdraget är exempel på arbetsuppgifter:
  • Orderbevakning
  • Uppföljning av leveransrutiner
  • Förhandla ersättningar för sena leveranser
  • Uppföljning av uppsatta KPIer mot leverantörer
  • Produktklassificeringar
  • Gå igenom, redigera och upprätthålla gällande Tariq-koder i ERP-system
Din bakgrund

För att vara rätt för rollen har du något eller några års erfarenhet av arbete inom Supply Chain. Du har jobbat i order/logistiksystem och använt engelska som koncernspråk. Har du sedan tidigare ansvarat för upphandling av frakter och kontakt med Tullverket är det meriterande. En relevant utbildning inom logistik är meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann och effektiv. Du är administrativt lagd men har inga problem att lyfta luren för att hålla kontakt med dina leverantörer där all kommunikation sker på engelska. Du är en kommunikativ lagspelare som tycker om ett högt tempo med möjlighet att få utvecklas och kära sig nya saker.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Martin Jerrskog och jobbar som konsultchef. Maila mig på martin.jerrskog@wise.se om du har frågor, annars ser jag fram emot din ansökan.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget