Logistik- & transportföretag söker Truckförare på deltid

Om jobbet

Är du student, egen företagare eller pensionär och söker deltidsjobb?Har du erfarenhet av lastning och lossning och är en skicklig Truckförare? Vi på Adecco söker en Truckförare för deltidsuppdrag i Nykvarn!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta för ett framgångsrikt logistik - och transportföretag i Nykvarn som samordnar gods som ska transporteras från och till olika delar av Europa. På arbetsplatsen i Nykvarn blir du en del av ett team som idag består av 8 personer i form av chef, transportsamordnare och truckförare. Som Truckförare på deltid kommer ditt arbete i huvudsak bestå av:
  • Lasta gods på lastbilar
  • Koordinera last och bidra med uppfinningsrika lösningar för att packa lasten efter de säkerhetskrav och de geografiska områden som lasten ska levereras till
  • Samarbeta med chaufförer
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av motviktstruckskörning och en god förståelse för lastning och för planering av effektiva och säkra leveranser. För att lyckas i rollen har du en förmåga att behålla lugnet vid tidspressade situationer och uppskattar att få arbeta praktiskt med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Du kommer att bli timanställd och arbeta vid behov, framför allt tisdagar och fredagar och det kan förekomma helgarbete. Vi söker dig som har möjlighet att vara flexibel med dina arbetstider då tjänsten kan innebära arbete utöver de fasta skiftgångarna, och därför bör du som inte bor i Nykvarn ha B-körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från arbetet. Talar du finska ser vi det som mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, deltidsjobb, pensionär, egen företagare)
  • Truckkort A & B.
  • Möjlighet att arbeta ca 2 vardagar/veckan
För att vara aktuell för tjänsten måste du:
  • Ha möjlighet att arbeta om kvällar och helger
  • Vara prestigelös och en vilja att hugga tag där det behövs
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra och har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson på 08 598 98 264.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nykvarn
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.