Logent Ports & Terminals söker en Site Manager

Om jobbet

Om tjänsten

Logent Ports & Terminals söker nu en Site Manager med ansvar för vår verksamhet i Stockholm och Nynäshamn. Verksamheten omfattar ca 30 anställda samt en bemanningspool och servar kunder inom diverse branscher, bl.a. passagerartrafik, hamndrift, energi och raffinaderi. I rollen rapporterar du till VD för Logent Ports & Terminals och sitter med i ledningsgruppen.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO1400.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och självgående person som förstår att driva och ta ansvar för alla aspekter av en verksamhet så som ekonomiskt resultat, kunder, leverantörer och personal. Du förstår företagsekonomi och har erfarenhet av att sätta och möta mål i form av resultat och andra KPI:er.

Krav

Erfarenhet från hamnbranschen samt tidigare samarbete med fackliga representanter är meriterande. För tjänsten krävs att du kontinuerligt identifierar förbättringspotential inom verksamhetens alla områden och har förmågan att realisera dessa med en hög grad av autonomi. Du är inte rädd för att göra nödvändig analys och administration själv. Förmodligen har du minst 5 års relevant erfarenhet och högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska flytande, har B-körkort samt har goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet. Du har möjlighet att göra kortare resor vid behov.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.