Lindalens förskolor - Speldosan och Teddybjörnen söker förskollärare/lärare yngre åldrar

Tyresö kommun · Utbildning · 16 dec

Om jobbet

Lindalens förskolor söker förskollärare/lärare mot yngre åldrar.

Läs mer om våra förskolor på http://www.tyreso.se-Lindalen - Speldosan och Teddybjörnen.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och att ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskolan. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelningen. Att du har kunskap och förståelse för yrkesrollen och dess uppdrag är A och O. Planering och beslut ska tas med barnfokus i absolut första hand. Vi arbetar starkt med att vara raka, tydliga och ärliga gentemot varandra för att på alla sätt och vis vara ledande förebilder för de barn som vi har på våra förskolor.

Kvalifikationer:
Du har förskollärarexamen eller är lärare mot yngre åldrar, samt är din legitimation klar. Det är meriterande om du har många års erfarenhet av arbete inom förskola samt är kunnig i läroplanens syfte och innehåll. Du har vana och erfarenhet av ledarskap såsom avdelningsansvar och dylikt. Du har goda pedagogiska insikter om förskolan och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du ska ha en helhetssyn på barns lärande och inkludering i barngruppen.

Personliga egenskaper:
Du är engagerad, initiativrik och positiv samt har god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Som person är du flexibel och har ett positivt förhållningssätt i bemötande av barn, föräldrar och personal. Du har ett genuint intresse för barn och ett förhållningssätt som innebär att du ser möjligheter i stället för svårigheter. Som kollega har du god förmåga att bidra med arbetsglädje, är en god förbild och närvarande pedagog. Du vågar vara rak, ärlig och tydlig med en positiv anda.

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång.

Om tjänsten:
Tillsvidaretjänst, heltid. Månadslön.

Kontaktpersoner:
Maha Idris de Freene, Förskolechef, tel. 08-5782 73 22

Fackliga kontaktpersoner: nås via växeln, tel. 08-5782 91 00


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 9:e december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget