Linas Matkasse söker en receptskribent

Om jobbet

Till Linas Matkasse i Stockholm söker vi en erfaren receptskribent med intresse för kost och hälsa

Vi söker en erfaren receptskribent med intresse av att skapa sunda, goda och lättlagade recept. Du blir en del av ett kreativt menyteam på Linas Matkasse som utvecklar nya recept, provlagar maten till de olika matkassarna. Vill du arbeta med inspirerande matlagning? Är du kreativ i både tanke och text? Sök då tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att vara en del av vårt skickliga menyteam bestående av 10 personer som skapar goda, sunda och lättlagade recept utifrån nordiska näringsrekommendationer. Med dina recept förenklar du många människors vardag och tjänsten ger utrymme för både kreativitet och skapande. Linas Matkasse erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som receptskribent kommer du att ha ansvar över en egen matkasse, från idéstadiet, provlagningen till ett färdigt recept. I rollen ingår det att:
  • Planera, komponera och ansvara för matkassens recept
  • Se till att kassens innehåll matchar framtagna menyer på ett optimalt och ekonomiskt sätt
  • Provlaga framtagna recept
  • Författa veckomenyer
  • Granska och analysera texter
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt. Du kommer att vara placerad i härliga lokaler på vårt kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid.

VEM ÄR DU?

Du har en högskoleutbildning inom kost och hälsa, exempelvis utbildad kostvetare, dietist, kock eller liknande och minst 3 års relevant yrkeserfarenhet, gärna som matskribent. Du har en gedigen kunskap om mat och hälsa, samt kan uttrycka dig väl i skrift på svenska eftersom du kommer att författa noggranna och inspirerade veckomenyer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva recept för tidningar, samt intresse och kunnande att skapa nya recept.

Som person är du strukturerad, organiserad, idérik och har ett passionerat intresse för mat eftersom du kommer att ansvara för att planera och komponera matkassens olika recept. Du har en förmåga att se helheten i det du gör och kan hantera många saker samtidigt. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ men som även är en duktig lagarbetare eftersom du kommer jobba i ett nära samarbete med vårt menyteam.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.