Leveransplanerare till ombyggnationen av Arlanda

Om jobbet

Vi söker nu en Leveransplanerare till en spännande byggarbetsplats i Arlanda. Det är ett längre uppdrag på heltid som förväntas pågå i ca 2 år med start i slutet av November.

Urval och intervjuer sker löpande, Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
  • Planera resurser och ankommande Leveranser i Kundens Datorsystem
  • administrera användare i datorsystemet
  • Granska bokningar av lastningsresurser, ex: truckar och kranar.
  • sammanställa statistik inom leverensområdet.
I arbetet igår även att i samarbete med de Logistikansvariga och mottagningskontrollanter lösa dagligen förekommande arbetsuppgifter.

Utbildning
Relevant gymnasieutbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom logistik- eller byggbranschen. Det är meriterande att ha haft arbete med liknande arbetsuppgifter.

Personliga kvalifikationer
Som person bör du ha lätt för att kommunicera med alla typer av människor. Du är positiv, prestigelös och lösningsfokuserad.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön enligt kollektivavtal,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.