Leveranskoordinator

Telenor · Försäljning · 4 nov

Om jobbet

Leveranskoordinator Business
Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Vilka är vi?
Business Delivery, ansvarar för order- och leveranser av lösningar till Telenors företagskunder. I teamet är vi idag 25 personer och finns i Stockholm och Karlskrona.

Vi söker nu en Leveranskoordinator till teamet i Stockholm som ansvarar för telefonileveranser till våra större företagskunder.

Vad gör en Leveranskoordinator?
Som leveranskoordinator ansvarar du för att samordna leveransen till kunden, från beställning till driftsatt lösning, med mål att garantera leveransprecision och kvalitét.

Du har daglig kontakt med Telenors företagskunder. Du får ett brett kontaktnät inom Telenor då vi samordnar leveransen tillsammans med flera avdelningar och externa partners. Då vi levererar både mobila och fasta tjänster till Telenors företagskunder får du en bred kunskap inom Telenors tjänster och produkter.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet från Telekombranchen
  • Ett genuint intresse av att lära dig hur våra produkter och tjänster fungerar
  • Jobbat med kundrelaterat arbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du kundfokuserad, engagerad och lösningsorienterad. Du är affärsmässig, målinriktad och kan arbete självständigt. Eftersom arbetet sker i en utmanande miljö med högt tempo behöver du också vara en flexibel och prestigelös lagspelare som sätter kunden i fokus.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare - vi är Telenor.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten vi länken "Ansök nu". Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-11-04. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Karin Ålåker, rekryterande ledare, 0734-417 559, karin.alaker@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta Johanna Håkansson, HR Manager, 0734-417 7312, Johanna.A.Hakansson@telenor.se

Följ oss gärna på Facebook på "Telenor Karriär" och på LinkedIn "Telenor Group" där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter!

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget