Leveransansvarig

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Som leveransansvarig kommer du att vara ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen. Du ansvarar över ditt eget distrikt med ca 35-45 företagskunder där vi har våra butiker utplacerade på arbetsplatserna. I dina arbetsuppgifter ingår det att leverera mat och dryck till Convinis butiker som är placerade på dina kundföretag samt att ha en löpande dialog med kontaktpersonerna/ konsumenterna på företaget. Du anpassar utbudet i butikerna utifrån Convinis sortimentsstrategi samt med hjälp av tät dialog med både kunder och konsumenter.

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen som leveransansvarig ser vi att du är en samarbetsorienterad och lyhörd person med känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann. Utöver detta är du kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen är du resultatinriktad, uthållig, strukturerad och affärsmässig.
Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Det är viktigt att du inte är rädd för att "hugga i" eftersom arbetet kräver vissa fysiska moment. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundvård, gärna inom dagligvaruhandeln. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (Kundfokus, Kvalité, Mod och Rätt Mental Inställning) och Du kommer att bli en del av ett energiskt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som expanderar och har en spännande resa framför sig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Convinis kontor i Stockholm.

Ansökan
Ansök snarast då vi behandlar ansökningarna löpande. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Jonathan Lindberg 073-625 73 20.

Convini - Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget ca 120 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på nästan 300 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Mer information om företaget finns på www.convini.se
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget