Level Recruitment söker erfaren och driven rekryteringskonsult

Level · HR & Personal · 22 apr

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

På vårt kontor i Gamla Stan är vi ett drivet team med rekryteringskonsulter, säljare och en administratör som tillsammans med vår VD utgör en av Stockholms trevligaste arbetsplatser! Det har sedan starten 2009 gått bra för företaget och vi har ofta mycket att göra på kontoret. Vi letar nu efter dig som är en driven och erfaren rekryteringskonsult som kan bidra med att skapa 100% nöjda kunder i varje rekryteringsprocess.

Som rekryteringskonsult kommer du att arbeta med allt från kartläggning av marknaden till intervjuer och kvalitetssäkring. Du kommer att ha kundkontakt och arbeta med uppföljning av gjorda rekryteringar. All nykundsbearbetning ligger hos vår säljavdelning så ingen försäljning ingår i rollen.

Vår styrka är våra rekryterares förmåga att identifiera nyckelpersoner. Vi använder oss av search som ett naturligt verktyg i våra rekryteringar för att säkerställa att våra kunder får träffa de kandidater som överensstämmer med uppsatta förväntningar. Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företagen i Sverige vilket ställer mycket höga krav på kvalitet och utmärkt fingertoppskänsla.

Som rekryteringskonsult hos oss tar du ansvar för dina kundrelationer, att driva rekryteringsprocessen framåt samt att leverera hög kvalitet, både till kandidater och till kunder.

Du kommer att omges av mycket drivna, välutbildade och erfarna kollegor - både rekryteringskonsulter och skickliga säljare.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig med erfarenhet av rekrytering inom flera olika affärsområden men det är meriterande om du har fördjupat dig inom ett specifikt område såsom Teknik, IT, Bygg & Fastighet, Sälj & Marknad eller Ekonomi/Finans.

Vi ser att du har följande kvalifikationer:
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rekrytering
  • Vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang
  • En akademisk examen
  • Meriterande är erfarenhet av att arbeta med rekrytering mot offentlig sektor
  • Du talar och skriver engelska obehindrat
Vi värderar din personlighet högt. Vi söker dig som är en "doer" och får saker att hända. För att du ska trivas på Level krävs en hög servicegrad, prestigelöshet och ett engagemang utöver det vanliga. Förmågan att kommunicera med kunder och gentemot varandra är en förutsättning för att få verksamheten att utvecklas, därför lägger vi stor vikt vid denna egenskap. Vidare värdesätter vi energi och ett engagemang i att lyckas med att hjälpa både en kund och en kandidat till en lyckad framgång.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara med och utveckla företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet. Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Ansökan
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringsansvarig Susanna Hörler eller VD Patrik Smith på 08-120 50 400. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Susanna Hörler, 08-120 50 420

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 apr

Om företaget

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.