Let´s Deal söker 2 Account Manager till Stockholm

Om jobbet

Account Manager - Stockholm

Skandinaviens största dealsite söker nu två Account Managers till Stockholm. Engageras du av nya affärer online och vill jobba i en härlig, kreativ miljö med hög energinivå och framåtanda? Då kan detta vara ditt nästa steg!

OM ROLLEN

Rollen som Account Manager hos oss innebär social kontakt och relationsbyggande. Att kontakta nya partners via telefon och i fysiska möten kommer vara en naturlig del av din vardag. Du ingår i ett fokuserat och drivet säljteam och du rapporterar till din säljchef som stöttar dig i ditt arbete.

Som Account Manager kommer du tillsammans med en kollega ansvara för att bearbeta potentiella partners i främst Östergötland vilket innebär regelbundna resor och minst 2-3 övernattningar/vecka. Upptagningsområdet kommer främst innefatta Linköping, Norrköping och Uppsala. Du kommer arbeta med försäljning av bolagets annonseringsprodukt och skapa oslagbara deals för såväl partners som konsumenter. Du bearbetar ett brett spann av branscher med fokus på restaurang, upplevelser och skönhet. Du driver din egen försäljning från prospektering, genomförande av kundmöte, offertskrivning och slutligen till avslut.

OM DIG

Vi ser att du har viss erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning där du kan visa på goda resultat. Du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning över telefon och/eller i fysiska möten. Då tjänsten innebär regelbunda resor är B-körkort ett krav. Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, media, marknad eller liknande. Utöver detta har du mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaket och hanterar såväl engelska som svenska obehindrat i både tal som skrift.

Vi söker dig med positiv inställning och som med härlig energi arbetar resultatinriktat med stort engagemang för att nå dina mål. Du är innovativ, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt. Som Account Manager arbetar du strukturerat och organiserat med sinne för planering och prioritering för att uppnå bästa möjliga resultat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

OM LET'S DEAL

Letsdeal.se funnits sedan mars 2010. I dagsläget är vi 80 personer som arbetar i Göteborg, Stockholm, Uppsala, Malmö, Linköping och Norrköping. Vi står för Teamwork, Innovation, Glädje, Energi och Resultat. Let´s Deal erbjuder oslagbara erbjudanden på restauranger, caféer, upplevelser, skönhetsbehandlingar, evenemang m.m. Dagligen nås nära en miljon medlemmar i Sverige, Norge och Finland av våra deals. Bakom bolaget står Schibsted Media Group och ett gäng duktiga entreprenörer.

ANSÖKAN
Start: Snarast
Placering: Stockholm med regelbundna resor främst i Östergötland
Omfattning: Heltid

SKICKA ANSÖKAN
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Sten, 0706200011

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget