Lernia söker servicetekniker/automationselektriker för kunds räkning

Lernia · Teknik & Ingenjör · 31 jan

Om jobbet

Om företaget

Lernia söker nu en servicetekniker/automationselektriker till vår kund i Hägersten, Du kommer att anställas som konsult genom Lernia i sex månader med stora möjligheter till överrekrytering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att se över och genomföra service på maskinerna i anläggningen. Detta innebär mycket felsökning som kräver stor teknisk kunskap. Du kommer även att arbeta mycket med maskinernas styrsystem samt korrigera eventuella fel.

Företaget är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar.

Formell kompetens

Krav
Erfarenhet av arbete som automationstekniker eller servicetekniker
God svenska
System och datorvana

Din bakgrund

Då företaget är väldigt mån om sina anställda är det viktigt att du klarar deras hälsoundersökning. För att göra det krävs det att du inte har någon allergi mot nickel eller kobolt, har astma eller röker.

Vår kund erbjuder en stimulerande arbetsplats där varje medarbetare kan utvecklas. De lägger stort värde på att personalen trivs och är medvetna om att medarbetare som trivs är grunden för att lyckas inom en bransch där ständig innovation är nyckeln till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/ tillsvidare/Hägersten

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.