Ledningssamordnare till teknikkonsultbolag

Framtiden · Bygg & Hantverk · 21 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av en grupp på 14 personer där du kommer att arbeta som ledningssamordnare. Som ledningssamordnare kommer du att hämta in , bearbeta samt analysera underlag, där kommer du arbeta väldigt mycket i CAD. Vidare kommer man att hjälpa andra avdelningar då man arbetar tillsammans inom företaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning.
  • Ha goda kunskaper i CAD.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Erfarenhet av att jobba som konsult.
  • Relevant erfarenhet t.ex. extrajobb, sommarjobb eller exjobb.
  • Kunskap inom regelverk som AMA Anläggning och AMA AF m fl.
Vidare ska du vara social och kommunikativ. Du ska vara en person som gillar att ta ansvar, vara engagerad och ha ett intresse för samhällsfrågor.

Villkor

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-17 med flextider

Urval sker löpande så sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag. De skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Vår kund är idag en koncern på ungefär 1 500 medarbetare med kontor runt om i landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.