Ledande konsultbolag söker dansktalande Supporttekniker

2Complete · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att via telefon, e-mail och på plats ge support till företagets anställda. Det innefattar bland annat uppläggning av nya konton och ändring av befintliga konton samt administration och underhåll av katalogtjänster såsom Active Directory och Exchange. Det är givetvis viktigt att man värdesätter såväl snabb och kvalitativ teknisk hjälp, men även ett trevligt och pedagogiskt bemötande.

Tjänsten är belägen i Stockholm.

Din profil

Den vi söker brinner för att ge service och tycker om att förmedla sina tekniska kunskaper på ett pedagogisk sätt till användare. Att ha många bollar i luften och kunna prioritera är något du är van vid. Du har kunskap inom ITIL, kan jobba på egen hand men även fungera i en mindre grupp. All kontakt med kund sker via telefon, mail samt på plats (internt på företaget) varför det är av stor vikt att man besitter en god social förmåga. Du har god kännedom om ärendehantering i Windowsmiljö och du har koll på AD, Exchange och Citrix.
Du har relevant utbildning och bakgrund för tjänsten och du pratar flytande danska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringschef Joel Claeson på telefon 08-445 43 44 alt. joel.claeson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Joel Claeson, 084454344

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.