Lastbilsreparatörer sökes till verkstad i norrort!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Student Consulting söker nu personer som vill arbeta som lastbilsreparatörer I norra Stockholm! Företaget ifråga utför reparationer, förstärkningar och ombyggnader på lätta och tunga transportfordon.
Arbetsuppgifterna innebär att reparera och bygga om lastbilar, tillverka diverse reservdelar, samt förstärka fordon. Arbetstiderna är I regel 07.00-16.00 men kan variera. Tjänsten är på heltid och du vlir anställd av vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska ha ett starkt intresse för att mecka med bilar! Önskvärt är att du gått fordonprogrammet på gymnasiet eller liknande, men detta är inget krav då intresset och inställningen är det viktigaste.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande. Som person vill vi att du är noggrann och ambitiös, bra på att samarbeta med andra och förstår vikten av att ta eget ansvar på arbetsplatsen. Du ska vara snabblärd och kunna arbeta självgående, samt ha skinn på näsan. Har du C-körkort är det meriterande. Du måste klara av ett fysiskt krävande arbete och tunga lyft. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten.

Krav: Tidigare erfarenhet av repationer på lastbilar samt B-körkort!

Är det dig vi letar efter så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!