Lastbilschaufförer med F-skatt

Om jobbet

Vi söker nu per omgående till vårt affärsområde Transport flertalet C/CE- chaufförer med erfarenhet och lokalkännedom i Stockholmsområdet, mestadels inom godsdistribution.

Vi söker dig egenåkare med registrerad F-skatt som kommer utföra uppdrag ute hos våra kundföretag som är utspridda över Stockholms län. Dagligen anlitar åkerier oss och behöver hjälp med leveranser, och det kan vara flera åkerier man hjälper under veckodagarna.

Upplägget med oss är att ett samarbetsavtal upprättas och där du som F-skattare fakturerar oss per arbetad timme. Det är inget krav på att ha egen lastbil då våra kunder tillhandahåller detta, det är i deras verksamhet du kommer arbeta i.

Eftersom Du kommer att ha daglig kontakt med företag och privatpersoner, krävs god svenska i både tal och skrift. God lokalkännedom i Stockholm är ett krav från början.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter som består i att lasta, lossa och leverera gods till företag och privatpersoner. I flesta fall används också en handdator för leveranser och inhämtningar, så erfarenhet av detta är ett plus, eller att du har datavana och lär dig snabbt. Vi ser alltid till att som ny får åka med ordinarie chaufför för introduktion i hur allt fungerar hos det specifika kundföretaget.

Kvalifikationer:
Minst behörighet C-kort
Digitalt färdskrivarkort
Truckkort typ A
YKB
ADR 1.3

Tillgång till egen bil är att föredra för att kunna ta sig till uppdragsgivarna.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en person som tar ansvar, är noggrann och kan jobba självständigt. Vidare är du serviceminded och gillar att hålla ordning och reda. Att arbeta som lastbilschaufför kräver även att du är van att hantera stress, kunna hålla högt tempo samt vara i god fysisk form.

Övrig information:
Intresserad? Kontakta oss per omgående på 08-555 687 00 för att prata upplägg och hur vi tar nästa steg i processen!

Varmt välkommen med ansökan.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Mejla eller ring Thomas Olsson, 08-555 687 00

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se