Lastbils och Grävmaskins mekaniker

Om jobbet

Vi söker en fordonsmekaniker av tunga och lätta transportfordon till vår egna verkstad i Värmdö.
Du ska vara självgående, noggrann och flexibel mekaniker med gedigen erfarenhet av olika slags arbeten på olika fordonstyper. Vår fordonsflotta sträcker sig till allt från tunga lastbilar, 4-axliga släp och lätta transportfordon av olika märken och storlekar.
Du kommer att arbeta självständigt på vår verkstad. Arbetet består i både enklare och större reparationer på alla fordon. I verkstaden, som har full höjd, går det in 2 stycken lastbilar samtidigt. Det förekommer att man under dagtid får rycka ut på reparationer på plats där ett haveri på fordonet har inträffat.
Utomhusarbete året runt förekommer i hög utsträckning. Du ska ha god kunskap i både svetsning och fordonsel samt inte vara rädd att hugga i och komma med flexibla och alternativa lösningar till ett problem. C körkort är ett krav. Maskinförarbevis är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Värmdö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Liljedahl, 073-5096065

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Kentas Last & Schakt startades 1981 och har växt i dag till ett fyrtiotal anställda.
Vi sysselsätter i dag ca : 25 bilar och lika många grävmaskiner. Företaget har olika grenar såsom Transport, Grävmaskiner, Bergsprängning, Krossning och Grundläggning. Vi har en egen verkstad på Värmdö som sysselsättter 3-4 personer.


Hitta hit

Visa var