Larmtekniker till spännande säkerhetsföretag

Om jobbet

Vill du ha en spännande och utvecklande tjänst i ett väletablerat bolag? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som larmtekniker kommer du att arbeta med service och installationer hos företagets kunder. Arbetsområdet är i första hand Stockholms län men service och installationer i övriga landet kan förekomma några gånger per år.
Du kommer att ha en servicebil till ditt förfogande för att ta dig runt mellan kunderna och du utgår hemifrån. På måndagar startar du upp din vecka med dina kollegor över en frukost och där får du även veckans planering av arbetsledaren. Allt planeras, dokumenteras och rapporteras i din telefon.

Din profil

För att passa i denna roll har du:
  • Relevant teknisk utbildning.
  • Erfarenhet av kablage/nätverk.
  • Körkort B.
  • Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift.
Meriterande:
  • Erfarenhet av svagström.
  • Engelska, tal och skrift.
Du som söker är teknikintresserad, ansvarsfull, stresstålig och serviceinriktad. Att hålla det man lovar och att ge ett professionellt bemötande är viktigt för dig.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Ort: Norra Stockholm
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, vardagar

Urval sker löpande så ansök redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Gisela Engelbert, 0735168986

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund säljer helhetslösningar inom säkerhet. Företaget har ett starkt varumärke och är välkända inom sin bransch. Mer information ges vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.