Larmtekniker _ Service tekniker

Om jobbet

Om jobbet
Vi behöver nu anställa en Larmtekniker, gärna med god erfarenhet från installations- och servicearbeten inom larm-, tele- och säkerhetssystem.

Tjänsten innebär att självständigt utföra installation, driftsättning, service och dokumentation av säkerhetsanläggningar. Produktportföljen består av allt ifrån inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm.

Var finns vi ?
Larmteknik har sitt kontor i Solna, Stockholm.
Teknikern utgår
oftast direkt från sin bostad ut till kunderna
då de har fullutrustade servicebilar.

Vem är du ?
Du som person är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har ett kundorienterat fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då rådgivning, installation och utbildning av larmssystem sker hos kunderna ska du därför väl kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha B-körkort.

Du som söker tjänsten har en fullgjord el-utbildning på gymnasienivå i grunden samt ett stort intresse för modern teknik och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och dess funktion. Du skall kunna hitta möjligheter till intressanta tekniska lösningar som uppfyller kunders krav på funktion och kvalitet.

Det är en stor fördel om du har dokumenterad erfarenhet av installations- och servicearbeten inom säkerhetssystem samt.Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper och kunskap inom konventionella samt nätverksuppbyggda säkerhetssystem (TCP/IP). Datorn blir ett av dina verktyg i det vardagliga arbetet.

Dina möjligheter till utveckling begränsas egentligen bara av din egen vilja och förmåga att engagera dig i verksamheten. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda dig ett fritt, flexibelt och varierande arbete där du har möjlighet att till stor del själv planera din arbetsdag.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Mejla eller ring Ola Lindqvist, 0857400532

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Larmteknik är ett
säkerhetsföretag,som arbetar med den senaste tekniken.

Larmteknik
expanderar inom säkerhetsbranschen. Vi säljer och installerar säkerhetslösningar - främst inbrottslarm men även passage system samt kamera system.

Många trogna kunder vittnar om långsiktighet.