Lärarvikarie - ett meriterande och givande extrajobb

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal. Som lärare hos oss jobbar du så mycket eller lite som passar just dig. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, från någon dag och vecka till en hel termin eller ett läsår. Vi betalar bra löner, har en bra gemenskap och andra förmåner som förenklar ditt arbete. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Vi söker lärare med olika erfarenheter och behörigheter.

Din profil

Vi söker dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Lön på fredag?
Som student eller timanställd på Clockwork Skolbemanning och Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald månadsvis eller veckovis. Väljer du veckovis får du lön redan på fredagen veckan efter du jobbat.

Varmt välkommen med din ansökan - vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Som anställd av Clockwork Skolbemanning & Rekrytering får du bra stöd, bra ersättning och bra friskvård!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Caroline Bredo Martin på tfn: 073-351 27 48. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Bodil Henrikson, 073 351 27 40

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se