Lärare till Kymlingeskolan!

Om jobbet

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Kymlingeskolan finns möjlighet att påverka och forma framtiden! Vi är en växande skola i Stora Ursvik som har drygt 230 elever och då behöver vi fler engagerade lärare. Skolan är helt nybyggd med ljusa fina klassrum och med en öppen planlösning för fritidshemmen. Vi erbjuder en stimulerande lärmiljö för våra elever. Skolan är genomtänkt vad gäller miljö och hållbarhet. Tycker du om att aktivt jobba med elevernas lärande och utveckling? Då ska du söka till oss! Kymlingeskolan kommer steg för steg att etableras som grundskola F-åk 6 och från augusti 2016 erbjuder vi F-åk 5.

Som lärare kommer du att ansvara för våra elevers lärande och utveckling enligt gällande styrdokument. Du får också samarbeta med kollegor i arbetslag och samverka med föräldrar.

Dina arbetsuppgifter består av att undervisa i åk 3 under våren då vår ordinarie lärare går på föräldraledighet, för att därefter i augusti följa klassen upp på mellanstadiet. I arbetet ingår att du planerar, genomför och följer upp undervisningen med elevernas bästa i fokus så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Vi vill att du har lärarexamen samt legitimation för åk 4-6 i ämnena svenska/sva, matematik, engelska och gärna även i So eller No. Du har förmåga att vara en tydlig, strukturerad pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och kan inspirera och engagera barn med en god måluppfyllelse i sikte. Det är viktigt för dig att planera och genomföra undervisningen utifrån elevers olika behov, intressen och förutsättningar. Du kan lätt samarbeta med andra, tror på goda relationer och har ett trevligt och professionellt bemötande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde någon gång jan-mars enligt överenskommelse. Sista ansökningsdatum 30/12 2016. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var