Lärare till åk 4

Tyresö kommun · Utbildning · 28 dec

Om jobbet

Hej!

Är du vår blivande lärarkollega som brinner för ditt yrke och som precis som vi vill göra skillnad för våra elever på Njupkärrs skola?

Njupkärrs skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan har gångavstånd till Tyresö centrum samt skog och bad inpå knuten. Kommunikationerna är goda till bl.a. Nacka, Haninge och Stockholm.

Vi som arbetar på Njupkärrs skola strävar efter att skapa en lärmiljö där alla våra elever ges förutsättningar att lyckas genom höga förväntningar, delaktighet och omtanke. Njupkärrs skola är den lilla skolan med stort kunskapsfokus för framtiden.

Detta läsår har vi påbörjat ett arbete med Dylan Wiliams lärmodul för formativ bedömning, vilket kommer att pågå under två år.

Arbetsuppgifter:
Till åk 4 söker vi nu en lärare, som tillsammans med kompetenta och behöriga lärarkollegor vill ta ansvar för undervisningen i dessa klasser, där mentorskap ingår.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare åk 1-6 med behörighet i svenska och so samt gärna engelska. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har goda kunskaper inom IKT.

Personliga egenskaper:
Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever och ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande. Du är driven i att utveckla din undervisning och tillsammans med dina kollegor vill du utveckla vår skola.

Låter detta intressant? Vill du tillsammans med oss göra skillnad för våra elever på Njupkärrs skola? Då är du välkommen med din ansökan till oss.

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde senast 29 januari 2017, gärna tidigare.

Kontaktpersoner:
Maria Larsson Busse, rektor, tel. 08-578 274 60

Viktoria Mattsson, biträdande rektor, tel. 08-578 298 72

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 16 december. Intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget