Lärare med inriktning vård och omsorg till vuxenutbildningen

Tyresö kommun · Utbildning · 30 okt

Om jobbet

Om arbetsplatsen:
På den kommunala vuxenutbildningen i Tyresö kommun, kan eleven studera på grundläggande nivå, gymnasienivå, och yrkesinriktat så som barnskötare, ekonomiassistent, elektriker, undersköterska och yrkesförare. C3L bedriver även YH-utbildningar. All undervisningen bedrivs ur ett vuxenpedagogiskt perspektiv och bedrivs både på plats samt i olika former av distans.

Arbetsuppgifter:
Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du kommer att tillsammans med vård- och omsorgslärarna utveckla, planera och bedriva undervisning. Du kommer att bedriva både klassrumsundervisning och undervisning på distans. Ett pass i veckan handleder du elever i studiecentret. I arbetet ingår även att kartlägga elevens kunskapsnivå inför kursstart samt att vid efterfrågan validera redan erhållna ämneskunskaper. Att göra prövningar ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har aktuell yrkeserfarenhet inom vårdyrket. Du är behörig vårdlärare inom vård- och omsorg eller har kunskaper och erfarenheter som arbetgivaren bedömmer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av vuxenundervisning. Du har mycket god datorvana, då del av tjänsten är distansundervisning.

Personliga egenskaper:
Vi vill att du har ett flexibelt förhållningssätt till lärande och undervisning då många av våra elevers förutsättningar för studier bygger på att de själva kan välja hur, var och när de studerar. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta och att du tar stort ansvar i din yrkesroll. Som person visar du ett stort engagemang i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet.

Om tjänsten:
100 % tillsvidare. Tillträde 1 januari 2017. Månadslön. Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner:
Håkan Lindgren, Enhetsschef. Tele; 08-5782 75 23, hakan.lindgren@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Kontaktas genom Tyresö kommuns växel tel. 08-5782 9100

Sista ansökningsdag:
30 oktober 2016. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget