Lärare i trä- och metallslöjd åk 2-6

Om jobbet

Är du vår blivande lärarkollega som precis som vi vill göra skillnad för våra elever på Bergfotens och Njupkärrs skola?

Njupkärrs skola och Bergfotens skola är 2 st F-6 skolor med ca 290 elever vardera. Skolorna har kort gångavstånd till varandra och till Tyresö Centrum samt skog och bad inpå knuten. Kommunikationerna är goda bl.a. till Stockholm, Haninge och Nacka.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill ta ansvar för undervisningen i trä- och metallslöjd i åk 2-6 på båda skolorna. Du har ett nära samarbete med vår lärare i textilslöjd samt med övriga lärarkollegor. Din tillhörighet är Bergfotens skola där du ingår ett arbetslag.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme.

Personliga egenskaper:
Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever samt ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande. Du är driven i att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor.

Låter detta intressant? Vill du tillsammans med oss göra skillnad för våra elever på Bergfotens och Njupkärrs skola? Då är du välkommen med din ansökan till oss, senast 4 november 2016 .

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 9 januari 2017, gärna tidigare.

Kontaktpersoner:
Tina Bennet, rektor Bergfotens skola, tfn 08-5782 70 25
Krysyna Mikler Urbas, bitr rektor Bergfotens skola, tfn 08-5782 94 53
Maria Larsson Busse, rektor Njupkärrs skola, tfn 08-5782 74 60

Fackliga kontaktkpersoner nås via kommunes växel, tfn 08-5782 91 00
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget