Lärare i svenska som andraspråk på Löfströms gymnasium

Om jobbet

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Löfströms gymnasium kan du göra skillnad!
Vi vill vi skapa dom bästa förutsättningarna för varje elev att nå sina mål i livet. Vi tror att alla kan lära och mötet med eleverna utgör grunden i vad som för många är den viktigaste platsen och deras sociala trygghet, nämligen Löfströms gymnasium.
Löfströms är en kommunal skola som erbjuder tre introduktionsprogram, IM-IND, IM-PREP samt IM-SPRÅK. Vi är en skola i ständig förändring och med utmaningar i alla dess former. Hos oss har många elever ett annat modersmål än svenska. Därför är det svenska språket alltid närvarande i undervisningen. Vi arbetar inkluderande där eleverna ger och lär av varandra samt drar fördel av olikheterna. Hos oss finns en god arbetsmiljö, fina lokaler och vi arbetar aktivt för att bevara den miljön

Som lärare på Löfströms gymnasium kommer du att undervisa i svenska som andraspråk och gärna i andra ämnen som engelska, SO, eller praktiskt estetiska ämnen som idrott och hälsa eller bild.

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av undervisning och gemensamma aktiviteter tillsammans med ämnes- och arbetslagskollegor. Du kommer medverka i kartläggning av elevers kunskaper samt samarbeta med övriga ämneskollegor och studiehandledare för elevens bästa. Du är också mentor för en grupp elever.

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i svenska som andraspråk och meriterande är om du även är behörig att undervisa i något annat ämne. Meriterande är också om du talar andra språk än svenska. Det är viktigt i vår rekrytering är att du precis som vi är flexibel, har god samarbetsförmåga och är fokuserad på målet att göra skolan så bra som möjligt för varje elev.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Ansök senast den 30 oktober. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tar emot ansökningar löpande och kan komma att inleda intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var