Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Om jobbet

Njupkärrs skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan har gångavstånd till Tyresö centrum samt bad och skog inpå knuten. Kommunikationerna är goda till bl.a. Nacka, Haninge och Stockholm.

Vi som arbetar på Njupkärrs skola strävar efter att skapa en lärmiljö där alla våra elever ges förutsättningar att lyckas genom höga förväntningar, delaktighet och omtanke. Njupkärrs skola är den lilla skolan med stort kunskapsfokus för framtiden.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som tillsammans med kompetenta kollegor vill driva skolutveckling både på fritidshemmet och i klassrummet. Ditt huvuduppdrag kommer att vara att arbeta för en kvalitativ verksamhet på vårt fritidshem utifrån Lgr 11. Dessutom kommer du att i ett nära samarbete med våra lärare utveckla undervisningen under skoltid i syfte att nå en hög måluppfyllelse för våra elever.

Kvalifikationer:
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet alternativt så är du fritidspedagog med högskoleexamen.

Personliga egenskaper:
Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever och ett starkt engagemang. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme.

Låter detta intressant? Vill du tillsammans med oss göra skillnad för våra elever på Njupkärrs skola? Då är du välkommen med din ansökan, senast 6 november 2016.

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 9 januari 2017, gärna tidigare.

Kontaktpersoner:
Maria Larsson Busse, rektor, tfn. 08-5782 74 60

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn. 08-5782 9100
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget