Lärarassistent inom ASP.NET MVC

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Har du kunskaper inom ASP.NET MVC och trivs i en pedagogisk roll är detta en stor möjlighet för dig. Du kommer att vara med att stötta en huvudlärare med att vidareutveckla arbetssökande personer med IT bakgrund. Detta är en unik möjlighet för dig och du kommer kunna påverka hur utfallet blir. Är du redo för din nästa utmaning i din karriär är detta steget för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lexicons räkning en lärarassistent med kunskap inom ASP.NET MVC. Lexicon är Sveriges största privatägda utbildningsgrupp och driver utbildning för Arbetsförmedlingen som syftar till att vidareutveckla arbetssökande personer med IT-bakgrund. De har haft igång sin verksamhet under några års tid och kommer under våren att fortsätta med en kurs inom .ASP.NET MVC och behöver nu en lärarassistent som kan vara med att stötta huvudläraren samt elever.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lexicons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lexicon. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lärarassistent kommer du att stötta huvudläraren i dennes arbete samt finnas tillgänglig och hjälpa de 15-20 studenter som går kursen. Själva utbildningen är till stor del uppbyggd kring e-learning, praktisk tillämpning och föreläsningar där du i huvudsak ansvarar för att koordinera de olika utbildningsmomenten och att stödja och motivera studenterna genom hela programmet. Då du kommer vara på plats under de olika momenten behöver du också kunna stötta eleverna i de tekniska frågorna varför det är viktigt med goda kunskaper inom .Net.

Vi söker dig som

Har en IT-utbildning med goda kunskaper inom .Net då du ska finnas som ett stöd för eleverna och kunna svara på frågor.

Meriterande är erfarenhet av att undervisa på YH- eller KY-utbildning. Även andra utbildningsformer där kontakt med näringsliv och företag sker är meriterande. Du kan exempelvis ha arbetat som ledare eller lärare ideellt.

Som person har du god pedagogisk förmåga och är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är engagerad i ditt och elevernas arbete och visar på god samarbetsförmåga vilket krävs för att vara det stöd som eleverna behöver.
I övrigt är du självgående och drivande och kan bidra i utvecklingen av verksamheten och din roll.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Liljeholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Utbildning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.