Länsförsäkringar Stockholm söker Chef Motorskador inom Affärsområde Privat

Om jobbet

Arbetet

Avdelningen Skador som ingår i Affärsområde Privat, består totalt av cirka 50 personer organiserade i fyra grupper.

Motorskador Privat består av 15 medarbetare som rapporterar direkt till gruppchefen. Gruppchefen ingår i en ledningsgrupp med tre andra gruppchefskollegor och rapporterar till avdelningschefen för Privatskador. Som gruppchef för Motorskador Privat ansvarar du för att leda och fördela arbetet utifrån gruppens ansvar att besiktiga och skadereglera motorskador. Du leder genom att inspirera, coacha och entusiasmera gruppen till att nå resultat.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Utöver detta har du chefserfarenhet och har uppvisat ett gott ledarskap inom sakförsäkring och då gärna skadeområdet. Ett målinriktat, coachande ledarskap med fokus på affärsmässighet är kännetecknande för dig tillsammans med ditt kundorienterade förhållningssätt.

För att lyckas i rollen som Chef för Motorskador är det viktigt att du har passion för att leda och utveckla affären och medarbetarna, samt att du har ett genuint intresse för försäljning och skadekundsmötet.

Ditt coachande ledarskap och din kommunikativa förmåga är central.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr, Researcher 070-421 79 84 eller Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Hendrik Dahlgren, 070-4715903

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.