Långsiktigt deltidsuppdrag som supportmedarbetare

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Är du på jakt efter ett spännande deltidsjobb vid sidan av dina studier? Om du även vill arbeta extra mycket inledningsvis kan du definitivt vara den vi söker. Detta är din chans att arbeta hos ett ungt företag som ser långsiktigt på tjänsten.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Apoteksgruppens räkning en supportmedarbetare. Företaget behöver nu förstärkning till sin supportavdelning. Du kommer att få en gedigen introduktion där du början av din anställning kommer att få åka ut till slutkunden för att få insyn i verksamhet och slutanvändarens arbete.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Apoteksgruppen.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du utgöra en central roll i inom företagets IT-avdelning. Du kommer bli en del av ett ungt team och arbeta tillsammans med ansvarig systemförvaltare samt andra affärssystemspecialister inom systemförvaltning. Supporten är en viktig funktion i hela serviceorganisationen. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att utgöra first line-support mot företagets slutkunder via telefon eller mail genom fjärrstyrning samt djupare felsökning. Vid svårare problem eskaleras ärendena vidare till specialister. Andra uppgifter kan vara att hålla utbildningar för nya systemanvändare. Systemet bygger på ett av marknadens mest välkända affärssystem, Microsoft Dynamics NAV.

Vidare kommer du även att:
 • Aktivt arbeta med uppföljning av ärenden och ge feedback till slutkunden
 • Genomföra felsökningar och åtgärdsarbeten
 • Utföra proaktivt arbete mot slutkunden baserat på övervakning
 • Utbildningar av slutanvändare av systemet
Utvecklingsmöjligheter: Du ges chansen att arbeta i ett ungt företag där du får vara med att forma din egen roll. Företaget ser långsiktigt på tjänsten och detta är en perfekt chans för dig som vill utvecklas inom ett attraktivt företag under din studietid.

Vi söker dig som
 • Har minst 2 år kvar av dina studier
 • Studerar IT, data eller ekonomi på högskola/universitet
 • Har arbetat i en serviceorienterad roll inom handel, kundtjänst, support eller liknande.
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad samt uppskattar mycket kundkontakt. Detta då du kommer att representera samt vara företagets ansikte utåt. Du är en teamplayer som är serviceinriktad med ett pedagogisk tillvägagångssätt då du kommer att vara behjälplig vid diverse problemlösningar. Vidare är du strukturerad och punktlig då du kommer att arbeta enligt schema.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Uppdragets uppskattade arbetstider: ca 10h/veckan, kontorstider. Gärna mer inledningsvis för att komma in i arbetet ordentligt.
 • Plats: Södermalm i Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Apoteksgruppen är en frivillig apotekskedja som består av 176 apotek, vilka ägs av cirka 180 egenföretagare. En serviceorganisation, som är statligt ägd stöder och samordnar egenföretagarna.