Lånehandläggare till Räntesänkarna med karriärsmöjligheter

Submit AB · Försäljning · 10 dec

Om jobbet

Vi söker nya talanger

Vi på Submit söker nu dig som vill vara med på vår kunds framgångsresa och göra karriär inom ett snabbväxande bolag som erbjuder massvis med möjligheter!

Om Räntesänkarna
Räntesänkarna är en organisation som är registrerad hos Finansinspektionen och som arbetar mycket hårt för att säkerställa att vi följer de lagar och riktlinjer som finns. Detta så att vi kan vara ett föredöme på den svenska lånemarknaden och uppfylla vårt syfte, vilket är att hjälpa privatpersoner att sänka sina lånekostnader.

Om tjänsten
Som Lånehandläggare hjälper du privatpersoner till en bättre privatekonomi genom att kartlägga och analysera deras ekonomiska situation med målet att sänka deras befintliga lånekostnader via vår kostnadsfria jämförelsetjänst. Du arbetar med telefonen som redskap, tjänsten du erbjuder är väldigt populär och leder oftast till att kunden sparar tusentals kronor genom sänkta lånekostnader. Som Lånehandläggare utför du ett betydelsefullt arbete som hjälper många personer.

Vem söker vi?
För att trivas i rollen som Lånehandläggare är du en person som drivs av utmaningar och tycker det är kul att jobba mot högt uppsatta mål. Du stimuleras av att hjälpa personer och erbjuda en bra service samt är öppensinnad och nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas som person samt inom försäljning.

Övrig information
Du kommer att ingå i ett team med likasinnade, framåtsträvande och hårt arbetande kollegor som alla har ett serviceinriktat tänk. Vi arbetar mot högt uppsatta mål men är också duktiga på att ha kul på jobbet och självklart fira våra framgångar. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, ges goda utvecklingsmöjligheter och ges en bra belöning för goda resultat.
  • En rolig arbetsplats med ett utvecklande team
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande företag i finansbranschen
  • En omfattande sälj- och produktutbildning
Tillträde: Omgående
Lön: Garantiön + Provision
Placering: Stockholm
Arbetstider: Måndag-torsdag, 09:00-18:00. Fredag, 09:00-17:00
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Martin Forssberg

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

För oss på Submit är det mycket viktigt att alla parter vi jobbar med är nöjda. Från att vår samarbetspartner är tillfreds med vår rekrytering till att vår konsult trivs. Då tror vi alla parter utvecklas bäst. Vi erbjuder enbart tjänster vi tror på!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var