Låneförmedlare till stor koncern

Om jobbet

Jobbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I rollen som låneförmedlare får du arbeta självständigt och aktivt med att bearbeta företagets användare, ge professionella råd och guida kunderna rätt i sina beslut.
Du kommer ha möjlighet att påverka, synas och bidra till företagets etablering på marknaden.

Du kommer att ingå i ett engagerat och positivt team som sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Koncernen är stor och goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Erfarenhet
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg i i din karriär. Har du dessutom arbetat inom försäljning, bank och finans är detta mycket meriterande. Vi ger dig alla verktyg och förutsättningar för att du ska lyckas i ditt arbete.
Vi läggar stor vikt vid din personlighet och tror att du:
  • Är positiv och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer
  • Är en person med intresse för privatekonomi
  • Är initiativrik och kreativ
  • Prestationsinriktad och
  • Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag, 09.00 - 18.00
Lön: Fast lön + provision från första kronan samt en garantilön för de två första månaderna.
Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande produktkännedom och förståelse, allt för att du ska känna dig trygg och komma in i rollen så snabbt som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar samtliga ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdagen, skicka därför gärna din ansökan idag.
Tillträde är enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.