Lagersäljare Järfälla

Om jobbet

Är du en aktiv och serviceinriktad person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager eller butiksarbete med intresse av att kunna kombinera dina erfarenheter? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en säljare till vårt lager på heltid till vår filial i Järfälla.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljare på lagret arbetar du med våra leverantörers leveranser & kunders upphämtningar. Du har en operativ roll i att bemöta kunder och arbeta på brädgården med truckkörning för att lasta och lossa gods från lastbilar. Arbetstider är dagtid och rollen är på heltid med rullande schema från måndag- lördag. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen och lagret. Rollen innebär därför stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, exempelvis mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. Förutom nära samarbete med övriga säljare på lagret ingår även nära samarbete med filialens butikspersonal för att kunna stötta upp i butik och kassan vid behov.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning på lager eller i butik och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort är ett krav och truckkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Beijer erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är tillsvidare och placeringsort Järfälla. Start så snart vi funnit rätt person!

Välkommen med att skicka in din ansökan idag Urval och intervjuer sker löpande.

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Sökord: Säljare, lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, service, kassa, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Benita Hansson, 075-2412145

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.