Lagermedarbetare till Sodexo

Om jobbet

Är du en glad, ansvarstagande och arbetsvillig person som gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor? Då är tjänsten som lagermedarbetare hos vår kund i Hallonbergen någonting för dig! Uppdraget startar omgående.

Om arbetet
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta i ett lager med cirka 30 stycken andra. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav orderplock, enklare funktionskontroller av rullstolar och tillhörande delar samt leveranskontroller. Vidare kommer du att ha arbetsuppgifter såsom plock, påfyllnad samt varumottagning. Tunga lyft kan förekomma i arbetet. Har du erfarenhet av att köra truck samt har du körkort är det meriterande. I denna tjänst kommer du att arbeta dagtid mellan kl. 8-16.40.

Om dig
Vi söker nu dig som har en 3-årig gymnasieutbildning och som hanterar svenska både i tal och skrift. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Vidare söker vi dig som är serviceinriktad, stresstålig och som har lätt för att samarbeta. Din tidigare erfarenhet av att jobba inom lager kommer göra att du snabbt kommer in i din roll.

Är du detta;
  • Strukturerad
  • Arbetsam
  • Truckkörkort är meriterade
Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå i sex månader med chans till förlängning för rätt person.. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg på 08-598 981 30.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Marcus Berg, 0859898130

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.