Lagermedarbetare med utökad arbetsledande roll

Om jobbet

Vi söker dig som vill utöka ditt ansvarsområde och axla rollen som Produktionssamordnare vid vårt nya lager i Jordbro. Du kommer att bli en del av ett starkt team som bidrar till den höga service vi erbjuder våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som produktionssamordnare är du den ledare som är närmast medarbetarna och en viktig resurs för vårt förbättringsorienterade arbete med kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Du kommer att delta i daglig planering och uppföljning av produktionen och kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla våra arbetssätt och processer. I din arbetsledande roll ska du fungera som ett stöd och föredöme för dina kolleger.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetsuppgifter för definierat team samt samverka med andra ledare samt chefer vid fördelning av resurser för bästa helhetslösning
  • Planera, besluta, genomföra och följa upp förbättringsaktiviteter och åtgärder på avvikelser inom ansvarsområdet tillsammans med närmsta chef och ledarkollegor. Faktabaserat beslutsfattande är utgångspunkten.
  • Utföra arbete/dagliga sysslor inom lagerproduktion vid avvikelser eller för att frigöra tid för andra resurser att arbeta med förbättringsarbete.
  • Skapa en positiv förbättringsorienterad kultur inspirerad av LEAN samt träna och utbilda personal inom LEAN
Kvalifikationer

Du bör ha jobbat inom lager eller i annan produktionsmiljö tidigare. Erfarenhet av att leda andra är meriterande.

Du som söker har genomförd gymnasieutbildning eller andra erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Goda kunskaper i Officepaketet är viktigt såväl som viss vana vid att arbeta i lagersystem. (erfarenhet av Astro är ett stort plus). Flytande svenska i tal och skrift samt truckkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Är du en ansvarsfull person med ett positivt förhållningssätt och som trivs med att jobba i en förbättringsorienterad miljö med högt tempo så har du goda förutsättningar att passa in i vårt team och vara delaktig i Rexel Sveriges fortsatta utveckling. Du lockas av en ledarroll där du kan inspirera och utveckla andra och bidra till att skapa engagemang och delaktighet.

Kontakt med oss

Är du vår nya Produktionssamordnare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Gustaf Lundén, Lagerchef som du når på telefonnummer 08-55621963.

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se.

Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 38 länder på fyra kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har över 700 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 3,8 miljarder svenska kronor (2014).

Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.