Lagerarbetare med truckvana på heltid

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en erfaren lagermedarbetare för vikariat året ut till Lidingö. Är du intresserad av ett heltidsjobb under ca 3 månader? Se hit!
StudentConsultings kund är en branschledande butikskedja inom byggmaterial. De levererar byggmaterial både till företag och privatpersoner.

Denna tjänst är ett vikariat på ca 3 månader med start den 14 oktober och avslutas i December. Tjänstens omfattning är på heltid, och arbetstider är förlaga under dagtid. För att vara aktuell för denna tjänst ska du vara tillgänglig för heltidsarbete under hela denna period. Det är konsultuppdrag.

Butiken ligger på Lidingö.

Kunskaper för uppdraget

Vår kund lägger stor vikt vid att kunder alltid ska få proffsig och kunnig hjälp. Kunden ska känna sig trygg i de köp den gör. Denna tjänst är förlagd i butikens lager, och arbetsuppgifterna kommer bestå av plock och truckkörning. Krav för denna tjänst är att du har tidigare erfarenhet inom lagerarbete, gärna inom byggbranschen. Du har truckkort A1-B4. Vi ser att du är stark fysisk och klarar av tyngre varuplock utan problem. Du är serviceminded och har god samarbetsförmåga för att de söker lagersäljare. Fördelaktigt är att du bor i närheten av Lidingö för att snabbt kunna ta sig till arbetsplatsen om det behövs.
Jobbfakta
Ort
Lidingö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!