Lagerarbetare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Hos Svenska LantChips arbetar du i en miljö där du tidigt får insyn i hela företagets struktur, då bolaget är relativt litet med korta beslutsvägar.
Arbetsplatsen präglas av ett starkt engagemang och företaget har lyckats mycket bra med sina produkter. Svenska LantChips är en produkt som är mycket uppskattad av konsumenterna och därför populär ute på marknaden.

Som lagerpersonal på Svenska LantChips arbetar du i lag och självständigt beroende på belastningen. Lagret arbetar i två skift, ev. 3skift inom kort.

Arbetsuppgifterna består i att vara företagets ansikte utåt och på ett professionellt sätt hantera logistiken och kommunikationen med företagets logistikpartners. Säkerställa att godset som lämna lagret är i toppskick och att dokumentationen är i ordning med gällande regler för livsmedel. Inventering av färdigvaror och råvaror görs regelbundet av lagret och rapporteras till produktionschefen. Orderhanteringen och utleveranserna sker med handdatorer samt i affärssystemet för att säkerställa spårbarheten. Lagret kommer att genomgå en större förändring för att klara av de ökade volymerna där du kommer att vara en viktig del i förändringsarbetet.

Vem vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren lagerarbetare som vill vidare till nya utmaningar med oss.

Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt. Flexibel och service inriktad är viktiga egenskaper då planerna ofta måste ändras under dagen för att säkerställa leveranserna. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer med kollegor och chaufförer.
Goda kunskaper i svenska och engelska och erfarenhet av datorer och
Officepaketet är nödvändigt,

Du ska va ordningsam
och gilla att arbeta strukturerat efter uppsatta rutiner och regler. B körkort samt truckkort är också krav för att kunna utföra lagerarbetet.

Vi vill att ni söker tjänsten genom att skicka in personligtbrev samt CV till jobb@lantchips.com.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Svenska LantChips AB är ett familjeföretag med egen chipstillverkning i Södertälje. Produktionen omfattar olika snacksprodukter, men är i första hand känd för produkten och varumärket
Svenska LantChips. Företaget ägs av familjen Arnegård-Hansen och VD är
Robert
Arnegård.

Företaget omsätter ca 120 milj SEK och är idag 40 anställda. Svenska LantChips växer och kommer fortsätta att växa därför finns det goda möjligheter till vidareutveckling tillsammans med bolaget.


För mer information om Svenska LantChips besök företagets hemsida på www.lantchips.se


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var