Lagardère Sports (AIK Fotboll) / Account Manager

Om jobbet

Lagardère Sports är en ledande aktör inom sport och underhållning med ett globalt nätverk och lokal expertis. I Sverige driver Lagardère Sports If Stockholm Open, SkiStar Swedish Open, Ericsson Open samt Nordea Masters. Utöver detta representerar Lagardère Sports fotbollsklubbarna AIK, Halmstad BK, Helsingborg IF och ÖSK samt MODO hockey och STCC. Därtill driver Lagardère Sports Friends Arena och arbetar med mediarättigheter och produktion för flertalet stora idrottshändelser. Välkommen till en värld av sport och underhållning.

Sverige är en av de uttalade marknader där Lagardère Sports valt att etablera sig med en hög nationell och lokal marknadsandel inom t ex fotboll, golf, tennis och motorsport. Lagardère Sverige har sitt huvudkontor i Stockholm och därtill lokala kontor ute i landet.

Lagardère Sports söker nu en Säljare med huvudfokus på AIK Fotboll, men även för att representera Lagerdère Sports hela utbud. Tjänsten innebär att driva intäkter via försäljning till sponsorer och samarbetspartners som vill marknadsföra sig via det erbjudande som AIK Fotboll (Lagardère Sports) erbjuder på den svenska marknaden.

I rollen som Säljare förväntas du ta stort eget ansvar för att skapa och bygga upp en egen kundlista med kunder och samarbetspartners men även vidareutveckla befintliga kunder.

Din bakgrund och profil

Några års erfarenhet med goda resultat inom försäljning, t ex events, sponsorskap, media eller liknande är fördelaktigt . Högskoleexamen (ekonomi/marknadsföring) anses meriterande.

Du drivs av att hitta effektiva lösningar som ger dina kunder god avkastning på sina marknadsföringsinvesteringar. Vidare har du förmågan att tänka taktiskt och är duktig på att strukturera ditt arbete så att du med goda resultat kan driva flera parallella försäljningsprocesser. Rapportering sker både till AIK Fotboll och Lagardère Sports svenska ledning.

Vi ser att du är strukturerad och har förmågan att entusiasmera din omgivning med en positiv attityd och tydlig kommunikation.

Vårt mål är att vi ska känna glädje och stolthet i vårt arbete och att vi ska ha kul tillsammans, något som även bör stämma in på dina värderingar hur du vill ha det på din arbetsplats. Stor fördel om du har ett stort intresse för sport, i synnerhet fotboll.

Profil sammanfattning
 • Säljande & övertygande stil
 • Hög aktivitetsnivå
 • Självgående, stort eget driv
 • Målbild om att vilja vara bäst
 • Lätt för att skapa förtroende, både internt och externt
 • Resultatfokuserad
 • Proaktivt analysera marknadens behov och efterfrågan
 • Kompetens kring produktpaketering, dvs skapa kreativa erbjudanden till våra kunder
 • Strukturerad (även om allt omkring dig inte är på plats)
 • Vilja och förmåga att skapa kundnytta
 • Behärskar svenska och engelska i tal o skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en duktig Säljare som vill jobba för ett av Sveriges starkaste varumärken? Sök tjänsten idag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Chrigström Consulting erbjuder rekrytering/head-hunting inom främst försäljning, marknadsföring och IT. Vi arbetar också med affärsrådgivning och ledarskapscoaching. Vår målsättning är att alltid öka våra kunders försäljning och resultat, detta genom att tillsammans arbeta operativt, strategiskt och taktiskt.


Hitta hit

Visa var