Laboratorieingenjörer till QC lab på AstraZeneca i Södertälje!

Om jobbet

Adecco Life Science söker ett flertal laboratorieingenjörer inom kvalitetskontroll till olika grupper på AstraZeneca i Södertälje! Uppdragen är planerade att starta relativt omgående och pågå fram till 2017-06-30 med mycket goda chanser till förlängning. Vi söker dig som har minst en kandidatexamen inom kemi. Vi kommer att kalla aktuella kandidater på intervju löpande så vänta inte med din ansökan!

Din Arena
AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Vi fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och läkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Arbetsuppgifter
Som Laboratorieingenjör på kvalitetskontroll (QC) lab kommer du att arbeta med analysarbete av råvaror och produkter, alternativt med syning och kontroll av förpackningsmaterial. Både laborationsarbetet och tillhörande dokumentationsarbete sker i enlighet med GMP. Du kommer även att delta i det ständiga förbättringsarbetet och medverka vid eventuella projektarbeten.

Vem söker vi?
Du som har en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsutbildning gärna med inriktning mot kemi alternativt en KY-utbildning inom motsvarande ämne med praktisk erfarenhet av laborativt arbete. Om du har tidigare erfarenhet och/eller kunskap inom våtkemi och HPLC ses detta som ett plus. Det är även meriterande med ett genuint teknikintresse.

Som person är du självgående, initiativtagande, och har lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datorvana.

Vad erbjuder vi?
Adecco Life Science är ett specialiserat affärsområde inom Adecco som enbart arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom Life Science. Vår expertis finns inom alla områden av Life Science som t.ex. FoU, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar, och Marknad & Försäljning för att nämna några. Våra kunder finns inom hela Läkemedels-, MedTech-, och BioTech- industrin runt om i Sverige. Vi förmedlar bl.a. forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare och läkemedelskonsulenter. Som världens största rekryterings- och bemanningsföretag är vår viktigaste tillgång våra kvalificerade medarbetare. Hos oss kommer du som konsult att uppskattas för din specifika kompetens inom Life Science.

Adecco Life Science kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag och till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden! För din trygghet omfattas du självklart av kollektivavtal och även av försäkringar och företagshälsovård. Vi vill också att du ska må bra och ger dig bl.a. friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.

Är du intresserad?
Tveka inte med din ansökan! Då uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt sker rekrytering löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10.

Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar via mail men om du har frågor rörande tjänsten kontakta Heidi Pettersson, heidi.pettersson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.