Kyltekniker

Om jobbet

Kyltekniker med placering i Bromma och Tullinge ledande inom Critical Facilities Solutions

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. Critical Facilities Solutions, i Norden. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att säkra tillgång till kyla, kraftförsörjning och datakommunikation.

Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 550 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Om tjänsten
Som Kyltekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa kyla till våra kunder. Som servicetekniker kyla ingår att arbeta med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området kyla.

Du kommer arbeta med ny teknik.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för kunden, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.

Resor med övernattning kan förekomma, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid med placering i Bromma eller Tullinge

Kvalifikationer
Du ska minst ha kylteknisk utbildning. Meriterande är kunskaper och erfarenheter inom området styr & regler, värmepumpar ventilation och el. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige.

Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs ibland med dator som verktyg, vilket du ska vara van vid. Utbildningar och support sker ofta på engelska som du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga. Många arbetsmoment utförs med hjälp av datorstöd, vilket du skall ha vana av.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Vi erbjuder
På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete samt vidareutvecklas.

Kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten maila in CV och personligt brev till rekrytering@coromatic.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jan Ek på tel. 073 317 38 29 eller Carina Lindelöf på 08-190040

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jan Ek, 073 317 38 29

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget