Kvinna i norrort söker assistenter

Om jobbet

It´s ok if you can speak English!

Jag är en kvinna som bor i norrort och lever med min man och mina två barn. Nu behöver jag förstärkning i mitt liv med ytterligare en personlig assistent, (du får gärna vara engelskspråkig) och jag tror att personlig lämplighet är din viktigaste egenskap för att vi ska trivas ihop. Du är ordningsam, energisk och positiv. Du är öppen, ödmjuk och intresserad av att lära nytt. Du är en mogen rökfri kvinna med livserfarenhet.

Jag ser gärna att du vill jobba som assistent hos mig under en längre tid. Eftersom jag behöver ha kontinuitet i mitt liv så är det viktigt att du har hög arbetsmoral.

Jag söker dig som vill jobba 87,5% dag, kväll, natt och helg. Självklart behöver du också kunna jobba extra vid behov då vi är en liten skara assistenter som ställer upp för varandra vid sjukdom.

Med Assistans i Balans som arbetsgivare är du garanterad stöd, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning så att du kan agera professionellt, vara trygg och själv utvecklas i ett spännande jobb.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-SKAF.

Ansök via formuläret nedan eller skicka in en intresseanmälan till rekrytering@assistansibalans.se märk då din ansökan med referensnummer 012-04.

Hoppas vi ses!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Vi tillhandahåller rekryteringsverktyget StaffRec, som är förmodligen marknadens mest lättanvända och prisvärda rekryteringsverktyg för dig som arbetar med personal- och rekryteringsfrågor.