Kvalitetskoordinator/support till stort livsmedelsbolag sökes omgående!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik eller med livsmedel? Har du läst en livsmedelsrelaterad utbildning på högskola/universitet och söker nu jobb? Då har vi rollen för dig!
Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som koordinator inom produktkvalitet och utveckling inom livsmedel. Vår kund är ett av Sveriges största bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. I denna roll kommer du agera support för dina kollegor inom produktkvalitet och utveckling, dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefattas av:
  • Ansvara för att kök, utrustning och bedömningsrum är i ordning inför och efter genomförda tester, inklusive förberedelse och efterarbete samt genomförande av sensoriska bedömningar
  • Vara behjälplig med produktbeskrivningar, textunderlag till design samt korrekturläsning
  • Vara behjälplig med uppdatering av lagstiftning samt löpande stöd för enskilda projekt
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor beläget i Solna. Tjänsten är på heltid och beräknas starta första veckan i november och pågå i tre månader med eventuell chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är nyexaminerad och har läst en livsmedelsrelaterad utbildning på högskolenivå, eller har motsvarande erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av livsmedel genom t.ex. arbete inom testning av livsmedelsprodukter alternativt att du har erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik. Utöver detta har du ett intresse för mat. Vidare har du god datorvana samt erfarenhet av Officepaketet, har du tidigare erfarenhet av arbete i GS1/Validoo anses det mycket meriterande. Tidigare vana och förmåga att beskriva utseende, doft, smak och konsistens på olika typer av livsmedel är det ett stort plus för denna roll.
Som person söker vi dig som är noggrann och strukturerad, duktig på att formulera dig samt att du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter och situationer.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!