Kvalitetschef

Om jobbet

Vi söker en engagerad och social kvalitet- och projektchef som är intresserad av att tillsammans med ledningsgruppen och enhetscheferna, leda och utveckla Skyddsvärnet framåt. Stort fokus kommer ligga på att med hög kvalitet driva nya projekt och utveckla kvalitetsarbetet inom enheterna. I uppdraget ingår också att skriva och kvalitetssäkra anbud, sammanställa och bearbeta underlag samt hålla i extern och intern rapportering.

Då vi som organisation medverkar i många olika sammanhang så vill vi att du ska kunna företräda Skyddsvärnet i externa kontakter. Du kommer även att ingå i organisationens ledningsgrupp.

För tjänsten krävs en god erfarenhet av utveckling- och kvalitetsarbete. Relevant högskoleutbildning krävs och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom idéburen sektor. Du ser det som naturligt att arbeta i en organisation, där det sker en ständig utveckling av både organisation, arbetssätt och kvalitetsprocesser. Du är bra på att tydliggöra och förmedla kunskap om verksamhetens mål ut i organisationen där du ser kvalitetsarbetet som en grundsten det arbetet.

Som person är du rak och tydlig, med en god kommunikativ kompetens. Du har vana att leda och delegera samt skapa engagemang för dina uppdrag. Du är ansvarsfull och initiativrik samt har ett stort intresse för kvalitet- och projektarbete.

En väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är meriterande då tjänsten innehåller mycket rapportering och extern kommunikation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men börjar med sex månaders provanställning.

Har du frågor eller känner dig nyfiken på tjänsten? Då kan du kontakta vår VD, Nilla Helgesson 070-586 13 61, eller personalchef, Aleksander Dimitrijevic 070-628 70 10.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Organisationsutveckling
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Skyddsvärnet är en non-profit organisation som sedan 1910 har bedrivit socialt utvecklingsarbete. Vi är en innovativ och flexibel organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var