Kvalitétsansvarig

Om jobbet

Täby Finmekaniska AB söker nu dig som har ett stort intresse för kvalitetsarbete och allt vad det innebär.

Tjänsten är en heltidstjänst som innebär att dagligen utföra kontrollmätning, mot ritning, av svarvade och frästa detaljer i flertalet olika material. Både förstabitskontroller tillsammans med operatörerna och slutkontroller före leverans. Kontrollerna sker med både handverktyg och manuell kordinatmätmaskin. Du kommer även att ha hand om reklamationshantering med kund/leverantör kontakt, samt administrativa uppgifter i samband med detta.

Vi ser även att du ska vara en stor drivkraft i att utveckla/uppdatera både vårt kvalitetssystem och vår kvalitetsavdelning för att kunna svara upp mot våra kunders högre och högre krav. Detta innebär bland annat att ha hand om kalibrering av alla mätverktyg, bygga upp mätprotokoll, samt arbete i vårt ISO system.

Vi vill att du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna även inom de ISO system som vi idag är certifierade mot. Du bör ha verkstadsvana samt kunna hantera en dator utan problem. Arbete med mätmaskin är meriterande.

Sista ansökningsdag 22/12 2016
Jobbfakta
Kontakt

Ring Dan Blüme, 08-51186702

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Vår inriktning är att som legoföretag tillverka finmekaniska detaljer till beställare inom industri, medicin, forskning etc.

Detta innebär att vi ofta arbetar med svårarbetade material och extremt noggranna toleranser.
Tanken är att produktionen skall utgöras av små och medelstora serier med hög kvalitet.