Kvalitets- och verksamhetsutvecklare till företag inom energibranschen

Om jobbet

Har du ett stort intresse för kvalitets- och verksamhetsutveckling och har som ambition att komma in på ett företag som arbetar med energifrågor? Har du dessutom en akademisk utbildning som ekonom eller ingenjör och har som ambition att växa i din yrkesroll så kan detta var tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kvalitets- och verksamhetsutvecklare. Vår kund är ett kunskapsintensivt företag verksamt inom energibranschen. Inom företaget finns kompetenser inom en rad olika områden, till exempel specialister inom drift- och underhåll, säkerhet, transport, avfallshantering, kemi, projektledning, konstruktion och kommunikation. Företaget har cirka 500 anställda och finns på flera orter i Sverige.

Fokus i rollen som kvalitets- och verksamhetsutvecklare är att samordna, driva och följa upp förbättringsarbetet vid en av företagets avdelningar. I tjänsten kommer du erbjudas stora utvecklingsmöjligheter där du som är duktig snabbt kan växa i din roll och ta på dig nya ansvarsområden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kvalitets- och verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med att identifiera behov av utveckling och förbättring inom den del av företaget som har till uppgift att svara för övergripande styrning och ledning, ekonomi, upphandling och HR. Du kommer både självständigt och tillsammans med den berörda avdelningens olika enheter driva, genomföra och slutföra identifierade förbättringsåtgärder, baserat på exempelvis revisioner eller av ledningen beslutade åtgärder.

Du kommer till exempel att:
  • Driva och följa upp identifierade förbättringsåtgärder
  • Utveckla, genomföra och följa upp arbetssätt och rutiner.
  • Stödja avdelningschefen i uppföljning av förbättringsåtgärder.
Tjänsten kan också innefatta arbetsuppgifter inom ledningsstöd, exempelvis genom att bidra i planering av ledningsmöten och frågor kopplade till intern styrning och ledning av företaget.

Tjänsten passar dig som relativt nyutexaminerad och som har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och som vill komma in på ett stort företag i en spännande bransch.

Vi söker dig som
  • Universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, teknik eller motsvarande.
  • Har goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska då du kommer ha många kontaktytor internt.
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet.
För den här rollen är det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Som person är du en lagspelare samtidigt som du har förmåga att självständigt driva och slutföra arbetsuppgifter. Du har förmåga att sammanfatta mer omfattande material och på ett lättbegripligt sätt presentera slutsatser, tex för en ledningsgrupp. Det är viktigt att du är ansvarstagande, resultatorienterad och har en social förmåga då arbetet innebär kontakter med många olika personer. Du behöver ständigt vara på tårna och se till att alltid leverera på utsatt tid. Du arbetar alltid proaktivt och har egna förslag på lösningar. Du bör inte vara rädd för att ta kontakt med olika personer och du tar initiativ på ett självständigt sätt.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Centrala Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.