Kvalificerad elevstödjare till Grönkullaskolan

Sundbybergs stad · Övrigt · 18 nov

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker de bästa medarbetarna. Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 670 elever. Skolan har funnits i sin nuvarande form i drygt tre år och är ett resultat av en omorganisation där tre skolor slagits samman till en. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa medarbetarna. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra duktiga lärare och medarbetare.

Som kvalificerad elevstödjare kommer du att stötta en elev med fysiska funktionsnedsättningar i årskurs 6 i dennes skolvardag.

Dina arbetsuppgifter kommer dels att bestå av stöttande i det pedagogiska arbetet, både i klass och enskilt. Dels använder eleven olika hjälpmedel, bland annat rullstol och synhjälpmedel så du kommer att assistera eleven i användandet av dessa. I arbetsuppgifterna kommer även att ingå att ge stöd och hjälp i den personliga omvårdnaden såsom personlig hygien och assistans vid måltider.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och relevant utbildning som barnskötare, assistentutbildning eller motsvarande. Stor vikt ställs på personlig lämplighet. Kunskaper i arabiska är meriterande.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan tom 20161114. Intervjuer sker kontinuerligt vilket kan medföra att tjänsten är tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var