Kvalificerad administratör till Veolia!

Om jobbet

Nu söker vi en driven administratör med 2-5 års erfarenhet inom administration till vår kund Veolia. Företaget behöver stöttning på deras enhet för anläggningsdrift. Låter detta som ett intressant uppdrag? Sök gärna idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör. Vår kund är Veolia. Tjänsten som administratör innebär att du kommer att du kommer vara spindeln i nätet där du ansvarar för allmän administration, rapportering, uppföljning, fakturering och databashantering. Arbetet innebär resor mellan 1-2 ggr per månad. Du kommer vara placerad i Årsta (Stockholm), men kommer att bland annat resa till anläggningarna i Trelleborg och Bergslagen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som administratör kommer din främsta arbetsuppgift vara att hantera och ansvara för vissa redan fastställda administrativa rutiner. Som administratör kommer du till exempel att:
 • Hantera allmän administration
 • Uppföljning och rapportering
 • Arbeta med fakturering
 • Kunddatabashantering
 • Vara ett operativt stöd för verksamheten
 • Skriva brev och protokoll efter redan fastställda anvisningar om sakinnehåll
Vi söker dig som
 • har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
 • har arbetat inom administration i 2-5 år
 • har goda datakunskaper samt förståelse för IT-och affärssystem
 • har en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av fakturering
 • har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska
Meriterande:
 • varit administratör i ett större bolag
 • erfarenhet av arbetsorderhantering från systemen IFS och Debatt
 • erfarenhet av kundhantering
För att trivas i den administratörsrollen tror vi att du om söker gillar att arbeta självständigt, men förstår att lagarbete är en absolut förutsättning för framgång. Vi ser att du som söker är positiv och prestigelös. Du gillar att ge service och anser dig själv vara lättlärd samt initiativtagande. Du klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt i ett högt arbetstempo men är samtidigt noggrann och strukturerad. Du tycker om att bygga goda relationer både med dina medarbetare och företagets kunder.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 6 månader med mycket goda chanser till förlängning då Veolia har ett långsiktigt behov

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Årsta, Stockholm

URVAL: Sker löpande.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

För att läsa mer om Veolia vänligen besök deras hemsida: Veolia